tiistai 8. lokakuuta 2024

 KERHOUUTISIA!!!

1.Kerholla on ollut jo reilun kuukauden kerhoillat tiistaisin klo 18:00

2.Qso Qummulla tapahtuu

3.Kerho joutuu evakkoon putkiremontin tieltä

4. Jäsenmaksukirjeet 2023 ja 2024 tulossa..


1. Kerho-illat pyörivät täysillä tiistaisin klo 18:00. Kerholla on porukkaa käynyt mukavasti, uusia   naamojakin on ilmaantunut joukkoon. Kerho-iltaisin keskustelut käyvät vilkkaina ja kahvi/tee kupit  tyhjenevät vauhdilla !! Jos jollakulla on ajatuksia esitelmäaiheista tms. ohjelmasta niin vinkkaa!!

2. Kerhon QSO QUMMUN QTH valmistuu. Qummulla on tehty puunkaatoa, roskien pois vientiä,  rakennuksen viimeistelyä jne. Seuraavaksi suoritetaan tehdyille sähkötöille tarkastus ja hyväksyntä.

Sähkötyöt ja korjaukset nyky määräysten mukaiseksi on tehnyt alan ammattilainen, joten ei pitäisi olla  esteitä hyväksymiselle. 

Pihalta hävitettiin homeessa ollut ja muurahaisten syömä lasikuituinen koppi. Puukkosahalla koppi meni paloiksi puolessa tunnissa.

Kerhon etä-asema on työn alla ja paikka sille on katsottu valmiiksi.

Elokuussa valtattiin talkoilla mökin uudet terassin kaiteet. Ensi kesään jää sisäänkäynnin terasssin kaiteiden uusiminen.

Qummulla on tällä hetkellä puolen aallon päästä syötetty lanka ja riginä FT-450.

3. Kerhon käyttämään tilaan Kiertotähdentiellä on tulossa putkiremontti. Remontti alkaa ilmeisesti vuoden vaihteessa ja tila ei ole käytettävissä remontin aikana.

Evakkotilaa ollaan etsimässä ja jos sellaista ei löydy niin kerho pitää kokoontumisissa taukoa.

4. Kerhon jäsenmaksu kirjeet 2023 ja 2024 vihdoinkin tuloillaan. 

Kerhon jäsenmaksut vuodelta 2023 jäivät perimättä teknisten ongelmien ja rahastonhoitajan sairastumisen johdosta. 2024 kevään jäsen- kokouksessa valittu uusi rahastonhoitaja on paininut IT ongelmien kanssa (postitus- ja jäsenlistat olivat väärässä formaatissa uudelle Windows versiolle) ja nyt ongelmien selätys on tapahtunut. Samalla maksulomakkeella kerätään myös vuoden 2024 jäsenmaksu. 

Noudata maksuohjeita ja muista käyttää viitenumeroa, joka on printattu lomakkeeseen.

Ilmoitathan toimivan email osoitteesi kerhon sähköpostiin: kakkostenkerho@gmail.com

Hyvää syksyä kaikille!!